Ken je Kliederkerk al?

Kliederkerk is een laagdrempelige en creatieve manier om een Bijbelverhaal te ontdekken. Speciaal voor kinderen van 2-12 jaar en hun (groot)ouders. Meer informatie over Kliederkerk Nederland vind je op www.kliederkerk.nl

Vanwege de corona maatregelen kunnen we dit najaar helaas geen Kliederkerk-in-de-kerk organiseren. Dat vinden we echt heel jammer, we missen jullie! Hopelijk kunnen we in januari 2021 een Kliederkerk houden waarbij we elkaar weer in het echt kunnen zien. Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan even een mailtje naar info@kliederkerkzeist.nl.

Gelukkig kun je deze herfst wel thuis met de Kliederkerk aan de slag. Kliederkerk Nederland heeft een leuk doe-boek gemaakt over het verhaal van Ruth. Wij komen het graag bij je langsbrengen. Met een lekkere verrassing erbij natuurlijk want dat hóórt bij de Kliederkerk! Wil jij je aanmelden voor deze thuis-Kliederkerk? Stuur dan uiterlijk 9 november een mailtje met je naam, adres en hoeveel kinderen er mee doen naar aanmelden@kliederkerkzeist.nl

Groetjes!

Team Kliederkerk Zeist