Onze voorgangers

Ds. Roel Bosch is sinds september 2008 als predikant aan de NoorderLichtgemeente verbonden.
Voordat hij naar Zeist kwam was hij o.a. studentenpastor in Maastricht en verbonden aan de kerk van Eijsden. Hij is getrouwd met Marleen van den Berg, kunstenaar; ze hebben twee volwassen kinderen. Een belangrijke inspiratiebron voor hen beiden is de oecumenische Iona-beweging. Roel is actief in de wereld van kerkmuziek en liturgie. Hij schreef en vertaalde boeken op het gebied van liturgie, kerkgeschiedenis en spiritualiteit. Als vrijwilliger bij het Utrechts Landschap werkt hij regelmatig op Heidestein. Hij heeft ook een blog: https://roelbosch.noorderlichtgemeente.nl/

Ds. Bosch verzorgt het pastoraat in de hele gemeente, met name allen jonger dan 80. Telefonisch is hij het best bereikbaar van 9.00-9.45 uur (vrije dag: vrijdag). Hij kan bij u thuis komen, maar ook een gesprek in de Opkamer van de kerk is mogelijk. Afspraken kunt u direct met hem maken, maar ook via de contactpersoon pastoraat, bezoek@noorderlichtgemeente.nl , 030 6963074.

Aster Barkmeijer-Dirksen is vanaf november 2019 als kerkelijk werker verbonden aan de gemeente. Eerder werkte ze als verpleegkundige. De opleiding Godsdienst Pastoraal Werk volgde ze aan de Hogeschool Windesheim. Ze werkt 18 uur per week bij ons; daarnaast is ze ook voor 13 uur verbonden aan de Kruiskerk in Nijkerk.
Zij en haar man Jan wonen in Bilthoven, ze hebben drie volwassen kinderen. Ze is betrokken bij de World Community of Christian Meditation (WCCM).

Zij verzorgt het pastoraat onder de gemeenteleden ouder dan 80 jaar. Afspraken kunt u direct met haar maken, maar ook via de contactpersoon pastoraat, bezoek@noorderlichtgemeente.nl , 030 6963074