Zondag 27 maart: kliederkerk

Kliederkerk. Het klinkt een beetje vies. Maar als je weet dat het om kerk voor de allerjongste (klein)kinderen gaat, dan lijkt dit een speelse en creatieve manier van kerk zijn.

Kliederkerken zijn gastvrij, creatief en aantrekkelijk voor gezinnen, juist ook voor wie vervreemd is van kerk en geloof. In een kliederkerk ontstaan spelenderwijs nieuwe contacten tussen mensen van alle generaties. Jong en oud, zoeker en kerkganger ontdekken samen de betekenis van Bijbelverhalen, leren van elkaar en komen (weer) in aanraking met de kerk en het geloof. De Protestantse Kerk in Nederland ondersteunt de kliederkerken zodat zij kunnen groeien als vindplaats van geloof, hoop en liefde. Daar helpt onze gemeente graag aan mee.

Ook in Zeist is de kliederkerk actief, in Kerkelijk Centrum Zeist-West. Volgende bijeenkomst is op zondag 3 april 2022, van 15.00 – 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie.