Zondag 20 maart: Een betere toekomst voor straatkinderen in Yogyakarta

Helaas kan op zondag 20 maart niet voor dit doel worden gecollecteerd. Aandacht en steun zijn echter zeker welkom. 

In Yogyakarta, op het Indonesische eiland Java, leven veel kinderen op straat. Medewerkers van de organisatie Dreamhouse kijken naar hen om. Ze zoeken de kinderen op straat op en bouwen vriendschap en vertrouwen op via sport, spel en muziek. Kinderen kunnen overdag terecht in vier inloophuizen. Voor kinderen die de straat definitief willen verlaten is er een opvanghuis. Zij gaan naar een plaatselijke school en vrijwilligers helpen hen bij hun studie. Dreamhouse wil voorkomen dat meer kinderen op straat belanden. Daarom verwijzen ze ouders door naar organisaties die kunnen helpen hun gezin financieel te onderhouden.

Met uw gift aan deze collecte steunt u dit werk voor straatkinderen. Van harte aanbevolen!

Collecteflyer Een betere toekomst voor straatkinderen Indonesië