Gemeentemiddag 10 maart

Op dinsdag 10 maart houdt de NoorderLichtgemeente haar gemeentemiddag. Iedere bezoeker van onze gemeente is met een kennis, buur, vriendin of vriend, van harte welkom in de Shalomzaal, voor ontmoeting, gesprek en een maaltijd.

Het jaarthema van de NoorderLichtgemeente is ‘Reisgenoten’. Als kerkleden zijn wij reisgenoten, maar er zijn zoveel meer manieren waarop we langer of korter met elkaar meereizen, even samen oplopen. Deze bijeenkomst staat in het teken van die reisverhalen. Een aantal gemeenteleden vertellen een reisverhaal, over reisgenoten of over ontmoetingen tijdens een reis of gewoon hier in Zeist.

Aanvang vanaf 14.45 uur, net wat eerder dan u gewend bent. Rond 15.15 uur begint het programma, en komen de verhalen. Daarna is er een pauze. Geïnspireerd door de verhalen kunnen we na de pauze reisverhalen of verhalen over verrassende ontmoetingen uitwisselen.
Rond 16.45 uur is er een drankje en gesprek met wie u al wel of nog niet kent.

Welkom, ook voor de afsluitende maaltijd rond 17.15 uur. Graag opgave hiervoor bij Dick Rijks, 692 46 01 of  dick.rijks@ziggo.nl of collectezak. Een eigen vrije bijdrage tussen de € 7,50 en €10 is welkom. Wilt u hulp bij vervoer, of juist helpen bij vervoer? Geef dat dan ook gerust door, met naam en adresgegevens natuurlijk. Namens de voorbereidingscommissie,