Pelgrim met pijn

Reisgenoten is ons jaarthema: maar wat als je het soms bijna niet lukt om te reizen, als je lijf niet wil, of je kunt je er niet toe brengen om zelfs maar op te staan? En lijkt dat soms niet op hoe is het in onze geloofsreis? Maar ook: wat is het dan, dat je toch vooruit helpt, en misschien zelfs raakt? Marleen B. Berg heeft vanuit eigen ervaring daar een serie fotobeelden gemaakt, en daar teksten bij geschreven. De beelden hangen deze veertigdagentijd in de Shalomzaal, de teksten liggen op een tafel om te kunnen lezen.

Tijdens de avonden over Bonhoeffer zullen er telkens één of een paar gekozen worden die passen bij wat die avond ter sprake komt. Zie daarvoor het stukje over die avonden.

Op 18 maart zal Marleen meer vertellen over wat er voor haar achter deze beelden zit, hoe zij de teksten leest, en kunt u met haar in gesprek gaan hierover.

datum: 18 maart 2020

plaats:  Noorderlichtkerk

tijd: 19.45 – 21.30 u.