Koffieochtenden

Op iedere laatste woensdag van de maand kunt U komen koffiedrinken in de Thomaszaal, achter de Kerk. U bent welkom om even gauw een kopje koffie te drinken, maar u mag natuurlijk langer blijven zitten. Misschien heeft u dan een leuk gesprekje over alledaagse dingen, misschien kunt zelfs tot een dieper gaand gesprek komen. Alles in een prettige, woonkamerachtige setting. We hebben nu gasten die de eerste keer voorzichtig binnenkwamen en zich nu helemaal thuis voelen en de laatste woensdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur in hun agenda zetten, opdat dat evenement er niet bij in schiet.

Mocht u van handwerken houden, dan komt dat helemaal goed uit: er zijn dames druk in de weer met brei- en haakpennen, dan past U daar zeker goed bij. Bij eventuele vervoersproblemen wordt vervoer geregeld. Wij halen u op en brengen u weer netjes thuis. U kunt voor vragen over bezoek en vervoer altijd contact opnemen met

Carla Valstar 030 8781544 of Frits Sijbenga. (030 6567753). Iedereen van harte welkom, dames en heren!